2-3 Dergi Birden


ANLATICI "sadece öykü" dergisinde anlatma tutkusu zirvede: 002 ve 003 sayıları aynı anda çıktı.

Evet çok istedik ve çalıştık. İki sayı birden çıkardık. Biraz ikinci sayımızın gecikmesinin nedeni de diyelim buna. Ama artık eşitiz, verdiğimiz sözlerle.

Okurlar kendi tabletlerinde e-okuyucularında ve bilgisayarlarında, satın alarak okuyabilecekler ANLATICI'yı düzenli ve sürekli olarak. Artık 3 sayımız birden var dijital ortamda.

ANLATICI 002 ve 003'te neler var kimler yazdı?

İşte 002:

    İkinci sayıda yine Türk ve Dünya öykücüler ve yazarlar var.

     § Apartman SABAHATTİN ALİ 4   § Bir Cinayetin Sebebi SABAHATTİN ALİ 7   § Koridor SEMRA TOPAL  10   § 17 Numaralı Koltuk CANDAN SELMAN 17   § Gök Su  ŞİRİN PARKAN 19   § Sessizliğe ÖZLEM TÜM 32   § Hüzünlü Rock Şarkıları Çalan Bar ÖZLEM GÜZELHARCAN 33   § Kavuk  BERİL EREM 37   § Tek Derdi Para  DİDEM ELİF 46   § Bütün Taşra Halkının Gerçek Olduğunu Kabul Ettiği Tuhaf Bir Hikâye  MARQUIS DE SADE 49   § Paris Sıkıntısı CHARLES BAUDELAIRE 52   § Trenler SAMANTHA BARENDSON  55   

Üçüncü sayıda "sadece öykü" şöleni devam ediyor:

§ Bacayı İndir Bacayı Kaldır SADRİ ERTEM 5  § Miras Keçe KENAN HULUSİ 11    § L HALİL GÖKHAN  15   § Matilda EMİNE EBRU 19   § Bekleyiş  ELİF KARACA  21   § Fecrde Aşk MÜJDE BİLGÜTAY  27   § Calcium Sandoz AYDAN SELMAN   39   § Savaş  JACK LONDON  41   § Şeyler Ve Oyun  O. HENRY 47    § Dünyanın Son Gecesi  RAY BRADBURY   51       

ANLATICI'ya elektronik ve dijital erişim nasıl oluyor?

E-kitap satılan güvenlikli ve yaygın tüm e-kitap satış platformlarından rahatlıkla edinebileceksiniz.

 ANLATICI'nın basılı formuna erişmek ne yazık ki bir süre mümkün olamayacak. Basılı periyodik yayınlama zorluklarının, yayın serüvenlerinin ortalama yaşamlarını fazlasıyla düşürdüğü günümüzde uzun süre yaşamak istediğimiz için bizi hoşgörür tüm okurlarımız.
Ama bunun dışında az sayıda ve sınırlı bir basılı ABONELİK tirajı oluşuruyoruz. O baskıya ulaşmak için aşağıdaki linkleri ziyaret edebilirsiniz.

Tüm KART ve KREDİ KARTLARIYLA abonelik


HAVALE ile abonelik